Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (2.59 secunde)
ING Bank percepe o dobânda de 7,25% la euro, pentru creditele ipotecare, iar gradul de îndatorare a scazut la 60%. La creditele pentru nevoi personale, dobânda ING Bank a ajuns la 14,95% (pentru lei).
ING Bank percepe o dobânda de 7,25% la euro, pentru creditele ipotecare, iar gradul de îndatorare a scazut la 60%. La creditele pentru nevoi personale, dobânda ING Bank a ajuns la 14,95% (pentru lei).
Alti termeni, precum „bancassurance“, adica asigurari în sistemul bancar, reprezinta notiuni mai noi pentru publicul larg.  Împrumuturi „mortgage“ Verificând ofertele bancilor, promotia Raiffeisen Bank ne-a sarit în ochi.
Banca Transilvania si ING Bank nu aplica nici o penalizare pe tot parcursul creditului.
La acesta participa sase banci, Alpha Bank, Banca Româneasca, CEC Bank, Eximbank, Raiffeisen Bank si Romexterra Bank, care-si prezinta toata gama de produse pe care le au în portofoliu.
La creditele noi acordate, Alpha Bank a urcat dobânda la creditele de nevoi personale în lei cu 5,5%, la UniCreditTiriac Bank au crescut cu 5%, iar la Banca Româneasca s-au majorat cu 4%.
Democrat liberalii intentioneaza sa-l mentina pe Radu Gratian Ghetea in functia de presedinte al CEC Bank, subiectul urmand sa fie discutat si in sedinta coalitiei PD-L-PSD, programata pentru marti, au declarat surse din PD-L.
Institutia financiara internationala arata ca Erste Bank, Raiffeisen International, Eurobank EFG, National Bank of Greece, Societe Generale, Alpha Bank, Volksbank, Piraeus Bank si UniCredit, care controleaza circa 70% din piata din Romania, au finalizat si semnat scrisori bilaterale de angajament pe baza modelelor stabilite la Viena pe 26 martie.
De exemplu, la Raiffeisen Bank, DAE ajunge la 14,4% (ROBOR la sase luni plus marja bancii de 4%). ... Unicredit Tiriac Bank practica o dobanda efectiva (DAE) de 7,52% la euro, tot pentru creditele destinate locuintelor, cu un punct procentual mai putin decat pana acum.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (BPL) va demara, in zilele urmatoare, o campanie de promovare a produsului de economisire-creditare, pentru care va cheltui circa 150.000 euro si spera sa incheie anul cu 50.000 contracte noi, a declarat presedintele bancii, Ionut Costea.
Urmatoarele vizate au fost celelalte sase orase - Calafat (BCR, BRD, CEC, Raiffeisen), Bailesti (BCR, CEC), Filiasi (Bancpost, BCR, CEC), Segarcea (Bancpost, BRD, CEC), Bechet (BRD, CEC), Dabuleni (BRD, CEC), fiecare banca avand propriile motive pentru care a decis sa se orienteze catre un oras sau altul.
Aceasta pentru ca "trendul de apreciere in termeni reali a monedei nationale va continua", anticipeaza Ionut Dumitru, manager departament Cercetare Trezorerie Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Bank lanseaza a doua editie a programului "SME Raiffeisen School" destinat tinerilor. Acest program se numara printre primele programe derulate de banca adresate studentilor si absolventilor cu potential si cu rezultate academice exceptionale.
Un craiovean plecat sa se angajeze colaborator la Raiffeisen sustine ca s-a trezit client fara voie al celor cu care a sustinut interviul.
Un craiovean plecat sa se angajeze colaborator la Raiffeisen sustine ca s-a trezit client fara voie al celor cu care a sustinut interviul.
Cu terenul mostenit, 60% fonduri UE, 40% de la Raiffeisen, familia Tanasoiu face o noua cladire de birouri Oamenii de afaceri Emil si Daniel Tanasoiu, cunoscuti in piata imobiliara in primul rand pentru dezvoltarea si vanzarea pentru 100 mil.
Daca anul trecut, cresterea era in principal pe telefonie mobila, in ultimele trei luni, tendinta de crestere se manifesta pe segmentul on line", au declarat surse oficiale din Raiffeisen Dolj.
Millennium si austriecii de la Erste Bank au fost selectati de catre Comisia de privatizare a BCR pentru negocieri finale privind vinzarea unui pachet de 61,88% din actiunile bancii romanesti.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, aseara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Reprezentantii Erste Bank, institutia financiara care a castigat licitatia pentru BCR, au declarat recent ca sunt interesati sa faca o oferta pentru actiunile detinute de SIF-uri.
google-analytics.com